top of page

Stress, press och måsten

Tidiga morgnar och sena kvällar på kontoret, kombinerat med intensiv träning. Samtidigt möter du alla vardagens utmaningar och krav. Mer än 10% av Sveriges befolkning lider av stress, vilket leder till oro, rastlöshet och sömnproblem. I en värld fylld av stress, press och åtaganden såg vi behovet av att betona andra aspekter - vila, återhämtning och avkoppling. Dessa är avgörande för en hållbar utveckling, både för individer och samhället som helhet.

1.png
2.png

Bli ditt bästa jag

Vi strävar alla efter att vara vår bästa version, men om du ständigt fortsätter i högsta växel utan att ge dig tid att vila, bränner du ljuset i båda ändar. Detta hindrar din utveckling och kan leda till oro, rastlöshet och sömnproblem. Vi vill vara din följeslagare för att hjälpa dig att prestera på toppnivå, varje dag, året runt.

Noga utvalda ingredienser

Rest Drinks grundades i Stockholm, Sverige år 2021 med ett tydligt syfte att skapa förändring inom både dryckeskategorin och samhället i stort. Med noga utvalda ingredienser och produktion i 
Sverige, kan vi säkerställa hög kvalitet på produkt och innehåll. Ingredienserna är framtagna för att bemöta verkliga problem.


3.png

ABOUT REST

REST is a functional beverage developed to make you relax and maximize your recovery. The drink contains vitamins, minerals and natural ingredients for relaxation.

Address

Rest Drinks Sweden AB

Box 11017

100 61 Stockholm

Contact

FOLLOW US

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
VISA.png
Mastercard_2019_logo.svg.png
KLARNA_edited_edited.png
Swish_(payment)-Logo_edited_edited.png
bottom of page